top of page
ModelX_Mini__4 - Photo 2.jpg

Kun et halua päätyä hirteen, valitse ekologisempi ja energiatehokkaampi olki!

Gallery

Premium -tason huippuekologiset arkkitehdin suunnittelemat design -olkitalot ovat hirsitaloja energiatehokkaampi ja ekologisempi vaihtoehto omatoimirakentajille!
Moderni • terveellinen •  Energiatehokas • luonnonmukainen  •  Ilmastoystävällinen   

Prosessi.png

Räätälöityä suunnittelua

Kaikki kohteet suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Olipa kyseessä yksittäinen talo, asuinalue, rivitalo tai vaikka kerrostalo, kaikki lähtee asiakkaan yhteydenotosta asiantuntijaamme. Aluksi kartoitetaan asiakkaan tavoitteet, lähtötiedot ja muut tekijät, joiden pohjalta voidaan muodostaa suunnitelma ja alustava budjetti, sekä käydä läpi tarkempi toimitusisältö, sekä kunkin osapuolen roolit ja velvoitteet tavoitteen toteuttamiseksi onnistuneesti.

Ympäristötietoiselle helppo valinta

Olkitalo rakennetaan itsekantavista puu-olkielementistä. Elementit ovat paloturvallisia ja hyväksytty suomalaiseen rakentamiseen. Ympäristötietoiselle kuluttajalle olkitalo on helppo valinta. Sen tärkein raaka-aine on maatalouden sivutuotteena syntyvä olki, joka soveltuu erinomaisesti Suomen vaihteleviin olosuhteisiin, sitoo hiiltä itseensä, eikä sen hyödyntäminen aiheuta ympäristölle haittaa. Suomen pelloilla kasvaa vuosittain kestävästi hyödynnettävissä olevaa olkea noin 200 000 omakotitalon rakennusmateriaaliksi. Lähes kaikissa olkitalojen rakenneosissa käytetään kierrätettäviä luonnonmateriaaleja. Esimerkiksi jopa 97 % olkielementistä on täysin kierrätettävissä.

Model-X
Suomen ekologisin ja energiatehokkain

EsbkeaKXMAAXRpy.jpg

Perinteinen materiaali - Moderni ja terveellinen rakennus

Vanha keksintö - uusi toteutus

Olkea on käytetty rakentamisessa tuhansia vuosia ja sen ominaisuudet tunnetaan hyvin. Olkitalossa puuta ja olkea yhdistämällä on tehty luonnollisia, hiiltä sitovia, energiatehokkaita, terveellisiä ja nopearakenteisia ratkaisuja nykyteknologiaa hyödyntämällä.

 

Itsekantavia, suomalaiseen rakentamiseen hyväksyttyjä Ecococonin helposti pystytettäviä kaksoispuurunkoisia rakennus-elementtejä löytyy Suomesta jo lähes 50 talosta. Lopputuloksena asukkaalle syntyy ensiluokkainen asumiskokemus.

Maksimoitu energiatehokkuus

Ylivoimaisesti energiatehokkain!

Olkielementin uskomaton energiatehokkuus ja tekoälyavusteinen suunnittelu nitistää Model-X:n lämmitystehontarpeesta jokaisen mahdollisen kilowatin pois.

Sen ansiosta asukas voi olla varma, että energiakustannukset ovat pienimmät mahdolliset koko elinkaaren ajan.

ModelX_Mini__3 - Photo.jpg
PHOTO-2022-07-05-16-56-56_3.jpg

Uusiutuvaa energiaa itse tuotettuna

Älä maksa energiasta turhaan. 

Tiimimme suunnittelee lähtötietojen pohjalta juuri sinun kohteellesi energiaratkaisut, joiden avulla talostasi voidaan tehdä jopa energiaomavarainen. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse miettiä energiamarkkinoiden heilahduksia, vaan voit nauttia uusiutuvasta, itse tuotetusta energiasta.

10 syytä miksi Olkitalo

Älykotijärjestelmä helpottaa arkea

Asumismukavuus

Terveellisyys

Sisäilma

Helppous

Älykäs kodinohjausjärjestelmä on laadukkaan asumisen tae. Se pitää sisäilman tasalaatuisena ja mukavana, huolehtii talon terveydestä, säästää energiaa, varoittaa häiriöistä ja helpottaa arkea monella tavalla. Anna järjestelmän huolehtia talostasi, niin sinun ei tarvitse!

Kuinka pääsen alkuun?

Valitse valmiista mallistoista

Valmis mallistomme Model-X tarjoaa kattavan valikoiman valmiiksi suunniteltuja ja tekoälyoptimoituja talomalleja. Ota yhteyttä, niin voit kartoittaa asiantuntijamme kanssa sinulle sopivan paketin.

Suunnittele oma

Voit suunnitella unelmiesi kodin arkkitehtimme tai oman arkkitehtisi kanssa. Mikäli suunnittelu tehdään oman arkkitehtisi kanssa toimimme hankkeessa konsulttina. Yhteydenoton jälkeen asiantuntijamme suunnittelee kanssasi juuri sinulle räätälöidyn kodin.

Keittiö perspektiivi.png

Saako olla muuta?

Tarvitsetko uuteen kotiisi kiintokalusteita, kodinkoneita, energiajärjestelmiä tai pihasaunan? Kannattaa kysyä myös niitä asiantuntijoiltamme.