top of page
ModelX_Mini__4 - Photo 2.jpg

Model-X

Koko tarina

Model-X

Model-X on Suomen ekologisin talomallisto. Model-X olkitalomallisto syntyi tarpeesta luoda Gadolin Älykylään modulaarinen talomallisto, joka täyttää vaativimmatkin laatuvaatimukset ja on samalla arkkitehdin suunnittelema, energiatehokas, moderni ja muovautuva. Se on tehty yhdessä passiivitalosuunnittelijoiden kanssa, viimeistelty tekoälyllä ja pakattu täyteen innovatiivisia ratkaisuja, jotta asumiskokemuksesi olisi ensiluokkainen. Asiantuntijoidemme kanssa voit räätälöidä sinulle sopivan toimituspaketin.

ModelX_Mini__8 - Photo.jpg

Model-X Mini 39/45 m2
+ parvi 26 m2
Kokoaan suurempi

Pienin Model-X -malleista on Mini. 39 neliön rakennus on kompakti, mutta toimiva vaihtoehto ihmiselle, joka arvostaa tilojen toimivuutta ja nerokkaasti käytettyä tilaa. Pienestä huoneistoalasta huolimatta taloon mahtuu kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet. 

Malli toimii myös lomakohteissa mökkinä, johon saa helposti nukkumapaikat jopa neljälle hengelle.

HINTA ALKAEN: 39.990 € (sis. ALV 24%)

Model-X S 85/95 m2
Tilaa perheelle

Model-X S on suunniteltu pienille perheille. Isot makuuhuoneet mahdollistavat riittävät säilytystilat ja huoneiden monikäytön. Etätyön tekeminen on helppoa. Yhdistetty keittiö ja olohuone toimii perheen yhdistävänä keskuksena.

Hinta alkaen 36.980 € (sis ALV 24%)

Size S Color.jpg
Size M  Color.jpg

Model-X M 120/136 m2
Monipuolista avaruutta

M -kokoisessa mallissa on haluttu tuoda tilan tuntua huoneisiin, joissa eniten vietetään aikaa. Avara keittiön ja olohuoneen yhdistelmä luo viihtyisyyttä. Talon kaksi makuuhuonetta ovat eri kerroksissa. Toisen kerroksen “yksiössä” on myös omat saniteettitilat.

Hinta alkaen 62.100 € (sis. ALV 24 %)

Model-X L 165/183 m2
Isommallekin perheelle

Suurimmassa mallissamme on runsaasti tilaa isollekin perheelle. Talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta ja avara keittiön ja olohuoneen muodostama oleskelutila. Yhdestä yläkerran makuuhuoneesta pääsee tilavalle parvekkeelle ja se toimii myös toisena olohuoneena halutessa.

Hinta alkaen 67.150 € (sis. ALV 24 %)

Size L  Color.jpg
Row of houses M-L 2.2.jpg

Model-X Rivari
Joustavasti yhdisteltävissä

Model-X malliston malleja pystytään yhdistämään rivitaloiksi saumattomasti. Samassa rakennuksessa voi tarpeen mukaan olla erikokoisia Model-X malleja.

Vastaavasti ratkaisu pystytään toteuttamaan mäkitontteihin. Rivitalomallit soveltuvat rakennuttajille ja asuntosijoittajille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ensiluokkaisen vaihtoehdon.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus

Row of houses M-L 1.1.jpg
bottom of page